Mies tonki roskiksia – rakensi löydöksistä toimivan skeittilaudan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Brooklynissa asuva taiteilija Mac Premo sai World Wildlife Fund -hyväntekeväisyysjärjestöltä erityisen tehtävän Earth Hour -tapahtumaa varten. Miestä pyydettiin tekemään käytetystä materiaalista vapaavalintaisen esineen.

Pois heitetyn tavara muuttaminen jälleen käyttökelpoiseksi on Premolle tuttua. Taiteilija päätti tehdä roskakorista löytyvistä materiaaleista jotain mihin hän ja hänen tyttärensä suhtautuvat suurella intohimolla: Skeittilaudan.

Mac Premo otti yhteyttä rullalautoja valmistamaan Sanford Shapes -yritykseen vinkkien toivossa. Yhtiö ilmoitti tyhjien maalipurkkien soveltuvan hyvin laudan pohjaksi.

Roskakoreista peräisin oleva materiaali muuttuu Premon käsissä toimivaksi rullalaudaksi. Laudan valmistusprosessiin ja taiteilijan mietteisiin päästään tutustumaan National Geographicin Youtubessa julkaisemalla videolla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat