Tästä ei kesäjuoma parane – kolmen raaka-aineen jäinen hedelmäviinidrinkki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikään ei voita sitä tunnetta, kun nostaa aurinkoisella ilmalla jalat ylös ja juo huurteisen kylmän juoman kaikessa rauhassa ulkona nautiskellen. Aikuiseen makuun soveltuva jäähiledrinkki vaatii vain kolme raaka-ainetta onnistuakseen, mutta sen maku hivelee makunystyröitä juuri oikeassa kulmassa.

Thrillist esittelee Facebook-videolla yksinkertaisen reseptin, jonka avulla voi valmistaa tämän kesän herkullisimmat juomat joko itselleen tai vieraille. Drinkin valmistamiseen tarvitsee tehosekoittimen lisäksi persikoita, mansikoita, jäämurskaa ja valkoviiniä. Juomat tarjoillaan korkeista laseista pillin kera.

Murskaa ensin persikat jääpalojen kanssa ja lorauta joukkoon valkoviiniä maun mukaan. Toteuta sama mansikoille jäämurskan kanssa ja lado sen jälkeen jäistä hedelmähilettä lasin pohjalle. Kerrostetut juomat sekä maistuvat, mutta myös näyttävät herkullisilta.