Unelmien lomaparatiisi Karibialla – henkeäsalpaavat maisemat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Karibianmerellä sijaitseva Saint Lucia elää matkailusta. Saarivaltiossa osataan pitää turisteista huolta, ja yksi elämyksellisiä kokemuksia tarjoava majoitusliike on Jade Mountain Resort. Hotellissa on 24 ääretöntä uima-allasta.

Mikäli mielii ikimuistoiselle matkalle Karibian auringon alle, kannattaa kohteeksi valita uskomattomilla näköaloilla varustettu majoitusalanliike suoraan taivaanrantaan kohoavien Pitonsien kupeesta.

Karibianmeren välittömässä läheisyydessä olevaa luksushotellia on kehuttu yhdeksi maailman romanttisimmaksi paikaksi. Eikä suotta, sillä siellä on satumaisia palveluita ja äärettömiä uima-altaita.

Hotellin omistaa arkkitehti Nick Troubetzkoy, jonka tavoitteena on sijoittaa ja sulattaa rakennus täydellisesti saaren maisemiin ja jopa osaksi sitä. Jade Mountain resort on voittanut lukuisia palkintoja matkailijoiden ja asiantuntijoiden äänestämänä. Insider-sivusto julkaisi paikasta esittelyvideon Facebookissa.