Meteorologi säikähti hämähäkkiä suorassa lähetyksessä – huusi kauhusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hämähäkkien pelko, eli araknofobia, lukeutuu maailman yleisimpiin pelkoihin. Nyt erään sääennustajan hämähäkkikammo on johtanut huvittavaan tilanteeseen suorassa lähetyksessä.

West Virginian osavaltion WOWK 13 -uutiskanavan meteorologi Bryan Hughes oli tekemässä sääennustetta, kun yhtäkkiä outo hahmo ilmestyi hänen monitoriinsa. Bryan säikähti monitorin päällä kävellyttä hämähäkkiä pahanpäiväisesti, ja päästi ilmoille korkean kiljaisun.

– Miten tässä näin kävi? Melkein oksensin kauhusta, mies kommentoi reaktiotaan.

Hughes ei selvästikään ole kahdeksanjalkaisten ötököiden suurin ystävä, sillä hän totesi vielä että kaikki hämähäkit pitäisi tappaa. Miehen hulvatonta reaktiota kuvaavasta videosta tuli nopeasti neittihitti. Meteorologi kommentoi myöhemmin tilannetta vielä Twitterissä.

– En mahtanut sille mitään. Kiljuin kuin pieni tyttö. Mutta nyt, missä tulitikut ja bensiini ovat?, Bryan Hughes twiittasi.