Pikkuelefantin suuri haaste – ei uskaltanut ylittää ojaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tansanian safarilla vieraillut turisti on julkaissut verkossa suloisen videon elefantinpoikasen kohtaamasta haasteesta. Tietä ylittänyt elefanttilauma asteli vuorotellen ojassa olevan lätäkön yli, kunnes tuli lauman pienimmäisen vuoro.

Turistien hämmästykseksi poikanen ei uskaltanut astua lätäkköön. Sen emo yritti useita kertoja rohkaista pienokaista ylittämään ojan onnistumatta siinä. Pian avuksi saapui myös toinen laumanjäsen. Daily Mail -lehden mukaan eleistä päätellen elefantit yrittivät yhdessä kannustaa poikasta ylittämään tien.

Elefanttiemo yritti kärsällään ohjata poikasta oikeaan suuntaan ja ajoittain se yritti jopa työntää pienokaista lätäkön yli. Rohkeus ei riittänyt ojan ylittämiseen ja poikanen turhautui. Turistit päättivät lopulta antaa elefanteille enemmän tilaa tiellä ja he käynnistivät autonsa. Sitten poikanen löysi rohkeutensa ja ylitti ojan emonsa kanssa.