Savupiipusta löytyi alaston 29-vuotias mies

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalaisen perinteen mukaan joulupukki tuo lahjat savupiipun kautta. Ehkäpä tästä syystä amerikkalaiset luulevat, että ihminen mahtuu oikeasti savupiipusta sisään. Murtovarkaat erehtyvät tähän harhaluuloon käsittämättömän usein.

Yhdysvaltojen Iowassa asuva yrittäjä Carrie Sapp yllättyi melkoisesti kuultuaan eräänä työaamuna ääniä liiketilan savupiipusta. Vaimea miesääni kertoi, että oli jäänyt savupiippuun jumiin, mutta ei halunnut poliiseja paikalle. Sapp kuitenkin kutsui virkavallan avuksi. Palomiehet päästivät huutelijan ulos purkamalla piipun.

Piipusta putkahti esiin alaston 29-vuotias Jordan Kajewski, joka ensin väitti joutuneensa kiipeliin epäonnisen kuurunpelin takia. Todellisuudessa mies oli aikeissa murtautua Sappin yritykseen. Mies oli piipussa ainakin yhdeksän tuntia, Daily Mail uutisoi.