Nyt se selvisi! Tästä syystä pettäjät pysyvät avioliitossa

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun ihmisellä ei ole tarpeeksi kanttia parantaa omaa parisuhdettaan tai panna sitä kokonaan poikki, turvautuu hän yleensä salasuhteisiin ja pettämään. Osa pettäjistä pönkittää salarakkaiden avulla huonoa itsetuntoaan tai paikkaa seksielämän vajavaisuutta.

Moni salaista seuraa vällyjen välistä hakeva ei tee elettäkään avioliittonsa lopettamiseksi. He saattavat ylläpitää suhteita vuosikausia ja jatkavat silti tappavan tylsää ja tasapaksua perhe-elämäänsä normaalisti. Suurin syy huonon avioliiton jatkamiseksi löytyy pankkitililtä.

Pettäjäsivusto Victoria Milanin mukaan pettävät pariskunnat eivät eroa yksin jäämisen pelossa. Lisäksi heistä tuntuu ikävältä hajottaa perhe. Osa puolestaan pohtii, kuinka sukulaiset tai ystävät suhtautuisivat heihin avioeron jälkeen. Kuten tiedetty, avioerot ovat myös kalliita ja siksi moni pariskunta pysyy yhdessä uskottomuudesta huolimatta – rahaa säästääkseen, mutta sydäntä raastaakseen.