Poika tunkeutui naapurin autotalliin – sitten aikuiset kuulivat hellyttävän syyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebook-käyttäjä Hollie Breaux Mallet jakoi sosiaalisessa mediassa kotinsa turvakameran videon, jossa naapurissa asuva lapsi vierailee hänen autotallissaan salaa. Luvattomalla vierailulla on kuitenkin hyvä ja erittän hellyttävä syy.

Hollie kertoi pienen pojan ilmaantuvan toisinaan hänen kotinsa autotalliin leikkiäkseen naisen Duchess-koiran kanssa. Hollie halusi tietää kuka lapsi on, mutta hänen tarkoituksenaan ei ollut suinkaan kieltää lasta leikkimästä koiransa kanssa.

– Poika lähtee aina nopeasti menemään, ikään kuin hän ei tietäisi saisiko olla täällä. Haluaisin kertoa lapselle, että hän saa tulla koska tahansa leikkimään huomiota rakastavan koirani kanssa!, Holly kertoo Facebookissa.

Pojan äiti vastasi pian viestiin, ja kertoi lapsen nimen olevan Josh. Josh rakastaa koiraa, mutta poika on samalla harmissaan. Hän nimittäin tietää tekevänsä väärin vieraillessaan jonkun kotona luvatta.

Joshin äiti kertoo The Telegraph -lehden mukaan, että heidän perheensä oma Bella-koira kuoli jonkin aikaa sitten. Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu, sillä nykyään Josh ja Duchess voivat leikkiä yhdessä sekä koiran omistajan että pojan äidin luvalla.