Facebookin päivittäminen uudistuu – jatkossa myös ilman aikajanaa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookiin kirjoitetut viestit näkyvät automaattisesti sekä käyttäjän kavereiden uutisvirrassa, että viestin jakajan omalla aikajanalla. Pian käyttäjät voivat kuitenkin halutessaan estää päivitysten ilmaantumisen omalle aikajanalleen.

Tulevan uudistuksen myötä viestikentän viereen ilmestyy laatikko, jota painamalla päivitys näkyy vain uutisvirrassa ja Facebook-haussa. Uusi ominaisuus on parhaillaan valikoitujen käyttäjien kokeiltavana.

– Olemme saaneet palautetta jonka mukaan käyttäjät saattavat haluta jakaa viestin perheen ja ystävien kanssa uutisvirrassa, mutta eivät halua sen näkyvän aikajanalla, Facebookin edustaja paljasti Engadget-sivustolle.

– Viestejä on voinut tähänkin asti voinut piilottaa aikajanalta. Tänään kokeilemme ominaisuutta, jonka avulla käyttäjien on helpompi vaikuttaa siihen missä viestit näkyvät, yhteisöpalvelusta kerrotaan.