Pikkutyttö pukeutui prinsessaviikolla hot dogiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteisen ajattelutavan mukaan pikkutytöt haluavat leikkiä prinsessaleikkejä ja pojat supersankareita. Erään tytön tanssikoulussa oli järjestetty naamiaiset, jossa kaikki osallistujat saivat pukeutua suosikkiprinsessakseen. Tyttö osoitti anarkiaa pukuvalinnallaan.

Viisivuotiaan Ainsleyn naamiaisasu naurattaa netissä. Hän oli saapunut tanssitunnille nakkisämpyläksi, eli hot dogiksi pukeutuneena. Moni on osoittanut kunnioitusta tytölle, joka on mielummin sinappikuorruteinen nakkisänkkäri kuin timanttihelmoin varustettu Disney-hahmo.

Pohjois-Karolinassa sijaitseva tanssikoulu Holly Springs School of Dance on julkaissut naamiaisistaan kuvia nettiin. Ainsleysta tuli internetjulkkis yhdessä yössä. Vanhemmat olivat antaneet tytön itse päättää asustaan. Hän halusi ehdottomasti olla nakkisämpylä, Buzzfeed uutisoi.