Elon Musk suunnittelee tosielämän Iron Man -pukua?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvelin Iron Man -supersankarin valkokangasversion on jo pitkään epäilty perustuvan osittain tosielämän keksijään ja miljardööriin, Elon Muskiin. Totuus saattaa olla tarua ihmeellisempää, sillä nyt Muskin huhutaan kehittelevän Iron Man -tyylistä lentopukua.

CNN-uutiskanava raportoi Elon Muskin tavanneen yksityisesti Yhdysvaltojen puolustusministeriön hallintorakennuksen, Pentagonin tärkeitä virkamiehiä. Mies vastasi uutiseen twiitillä, jossa hän vihjasi vierailun koskeneen lentävää metallista lentopukua.

Elon Muskin Twitter-viesti saattoi olla pelkkä vitsi, mutta on olemassa myös toinen mahdollisuus. The Verge -sivusto paljasti jo vuosia sitten Yhdysvaltojen armeijan kehittelemvän Tactical Assault Light Operator Suit -robottipukua. Luodeilta suojaava puku antaisi kantajalleen käytännössä supersankarin voimat käyttöönsä.

Yrittäjä, sijoittaja ja keksijä Elon Musk on parhaillaan kiireinen mies. Hän kertoi taannoin suunnitelmistaan lähettää ihmisiä Marsiin vuonna 2024 SpaceX-yrityksensä aluksella. Mies toimii myös muun muassa sähköautoja valmistavan Tesla Motorsin toimitusjohtajana.