Halfbike yhdistää pyöräilyn ja juoksun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halfbike-niminen puolipyörä oli Inhabitat-sivuston mukaan viime vuonna kaikkein eniten rahaa kerännyt kulkuneuvo Kickstarter-joukkorahoitussivustolla. Nyt yritys on palannut takaisin parannellulla versiolla pyörästä, ja esittelee ihmisille uuden Halfbike 2.1 -version.

Uusi Halfbike 2.1 lupaa yhdistää juoksemisen ja pyöräilemisen parhaat puolet. Halfbike on täysin uusi tapa liikkua paikasta toiseen, ja hauska menopeli houkutteleekin ihmisiä ajelemaan kulkuneuvolla niin huvin vuoksi kuin työmatkojakin kulkeakseen.

Halfbike-pyörällä ajetaan pelkästään seisoma-asenossa. Pyörästä pidetään kiinni kapeaan ohjaustankoon tarttumalla, mutta pyörä kuitenkin kääntyy lähinnä oikealle ja vasemmalle koko keholla tasapainotellen eikä tankoa kääntämällä. Pyörä maksaa mallista riippuen noin 450 euroa Suomeen toimitettuna.