Playboy-kartano myytiin panimosuvun raikulipojalle – bileet jatkuvat!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefner on järjestänyt Playboy-kartanoksi kutsutussa kodissaan vuosien aikana ikimuistoisia tapahtumia Hollywoodin eliitille ja puputytöille. Kartano on nyt myyty uudelle omistajalle.

Playboy-kartanon osti miljardööri C. Dean Metropoulosin raikulipoika Daren Metropoulos, joka asuu tällä hetkellä kiinteistön naapurissa. Kauppahintaa ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta TMZ kertoo summan olleen sata miljoonaa dollaria.

Facebook
Facebook
Splash
Splash

Kartanosta pyydettiin alunperin 200 miljoonaa dollaria, ja kauppahintaan kuuluu myös kartanon omistaja Hugh Hefner. Miehellä on kauppakirjojen mukaan elinikäinen oikeus kartanossa asumiseen.

Kartanon on kerrottu vaativan täydellistä peruskorjausta. Siellä on 30 huonetta ja asuinpinta-alaa yli tuhat neliömetriä. Playboy-kartano sijaitsee 2,31 hehtaarin tontilla ja se on yksi Los Angelesin alueen suurimmista yksityisasuntotonteista.

Metropoulos tunnetaan mahtipontisten juhlien järjestäjänä, joten panimoalalla vaikuttavan suvun vesa jatkanee kartanon perinteitä. Hefner osti kartanon 45 vuotta sitten 1,1 miljoonalla dollarilla. Holmby Hillsissä sijaitseva ja vuonna 1927 rakennettu Playboy Mansion on maailman ylivoimaisesti legendaarisin bilepaikka.