Vuoteen 1969 jämähtänyt luksuslukaali myynnissä – kuin aikakone

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornian Palm Springsissa on tullut myyntiin mielenkiintoinen luksusasunto. Hulppean lukaalin ovet kätkevät sisälleen kodin, jota ei ole remontoitu tai sisustettu sitten vuoden 1969 jälkeen. Sisustus vastaa trendejä, jotka olivat pinnalla yli 40 vuotta sitten.

Retroasunnon saa itselleen 850.000 dollarilla. Lukaalista julkaistujen kuvien perusteella kodissa on aika pysähtynyt vuoteen 1969. Kodin omistaja on pitänyt asunnosta hyvää huolta, sillä pinnat, huonekalut ja matot näyttävät siltä, kuin ne olisi uusia.

Ajalle ominaiseen tyylin mukaan monet huoneista on sisustettu voimakkain värisävyin. Huoneisiin valitut päävärit eivät korostu vain muutamissa esineissä, vaan niitä on korotettu jopa päiväpeitteissä ja lattiamatoissa. Tämä lukaali on omiaan ostajalle, joka haluaa tehdä aikamatkan takaisin vuoteen 1969.

Lucio Bernal Real Estate
Lucio Bernal Real Estate
Lucio Bernal Real Estate
Lucio Bernal Real Estate
Lucio Bernal Real Estate
Lucio Bernal Real Estate
Lucio Bernal Real Estate
Lucio Bernal Real Estate