Drake paljasti – tämä popkaunotar on unelmien nainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eturivin artistit Rihanna ja Drake aloittivat liehittelynsä jo vuonna 2009, mutta teerenpeliä ei voi kutsua hyvällä tahdollakaan vakituiseksi seurusteluksi. Kerroimme äskettäin, kuinka Rihanna ja Drake olisivat jälleen kerran nostaneet suhdettaan naftaliineista päivänvaloon.

Drakelta on jälleen kysytty suoraan hänen suhdettaan Rihannaan. Mies vastasi, että 28-vuotias nainen olisi hänen ylivoimainen fantasiansa ja liitto olisi varmasti hyvä. Hän pitää Rihannaa hauskana ja mukavana, mutta silti he ovat pelkästään ystäviä. Kaksikko juhli äskettäin yhdessä Los Angelesissa yökerhossa.

Aiemmin kerrottiin, että Ri Ri vihelsi suhteen katkolle tajuttuaan, että Drake rakastaa häntä aivan liikaa. Drake oli puolestaan varma, että Rihannan itsetunto on kärsinyt liikaa vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli naisen julmasti. Drake on yhdistetty hiljattain romanttisessa mielessä myös Hailey Baldwiniin.