Harkitsetko tatuointia? Kuvasovellus näyttää lopputuloksen ennakkoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Harkitsetko tatuointia? Kuvasovellus paljastaa miltä lopputulos näyttäisi!

Tatuoinnin ottamista suunnitteleville ihmisille on lanseerattu älypuhelinsovellus, joka paljastaa kuvan avulla, miltä lopputulos näyttäisi heidän ihollaan. Ink Hunter-sovelluksen tehtävänä on auttaa ihmisiä päätöksenteossa ennen lopullista tatuoimista.

Ilmaisesta tatuointisovelluksesta on tullut hitti. Sovellukseen on päivitetty mitä upeampia vaihtoehtoja ja sen lisäksi tatuoinnin suunnittelija voi piirtää kuvan itse. Sovelluksen luoja Oleksandra Rohachova on ylpeä sovelluksesta ja sen sisällöstä.

Daily Mail -lehden mukaan palaute on ollut positiivista ja monet sovelluksen käyttäjistä ovat kertoneet saaneensa uusia ideoita Ink Hunterista. Tatuointia harkitsevien kannattaakin testata sovellusta, sillä kuvien näkeminen helpottaa päätöksen tekemistä.