Miehen kaulassa kasvoi rasvapatti – näin lääkäri poisti sen

Ohhoh! Terveys · Terhi Piiroinen

Tohtori Sandra Lee on erikoistunut vaikeiden ihotukkeumien tyhjentämiseen, ja hän julkaisee toimistaan videoita YouTubeen. Nyt nainen on poistanut rasvapatin, eli hyvälaatuisen rasvakudoskasvaimen miehen solisluun alueelta.

Video ei sovi herkemmille. Toimenpide toteutettiin paikallispuudutuksessa. Rasvapatti on ollut miehellä jo vuosien ajan, joten iho-ongelmiin erikoistunut tohtori Lee on päättänyt poistaa kiusallisen lipooman. Rasvapatit ovat yleisiä, ja ne voivat kadota itsestään vuosien myötä.

Rasvapatin poistaminen kesti vain minuutteja (video), ja haava ommeltiin siistiksi tyhjentämisen jälkeen. Tohtori keskusteli potilaan kanssa arkipäiväisistä asioista samalla, kun hän veti rasvapattia ulos ihon alta. Sandra Lee on saavuttanut runsaasti nettisuosiota videoillaan. Kerroimme taannoin, kun hän poisti pikkukiven kokoisen mustapään erään naisen ylähuulesta.