5 vinkkiä kumppanin löytämiseen – yksi seikka ylitse muiden

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suhdeasiantuntija Val Simpson kohtaa työssään jatkuvasti ihmisiä, jotka ovat epätoivoisia rakkauden löytymisen suhteen. Suurin syy yksin olemiseen lienee se, että ihmiset etsivät jotain mitä ei ole edes olemassa. Rakkaus tulee yleensä silloin, kun sitä vähiten odottaa.

Val Simpson on nyt jakanut viisi vinkkiä kumppanin etsimiseen liittyen. Ensinnäkin hänen mielestään kannattaa kiinnittää enemmän huomiota itseensä kuin etsimäänsä henkilöön. Miksi juuri sinä etsit itsellesi kumppania?

Monilla on mielessään tietynlainen ihannemies tai -nainen, mutta kriteerit valitettavasti vain vaikeuttavat Sen Oikean saapumista elämään. Ei kannata haaveilla saavansa kokonaista ja täydellistä pakettia kerralla. Unohda vaatimukset vakituisesta työstä, tummasta ja komeasta ulkonäöstä ja lähde ulos avoimin mielin. Mikäli mielessä itää jo tietty henkilö unelmien kumppanina, kannattaa pohtia syitä henkilön kiehtomiseen. Minkälaiseksi tämä henkilö saa sinun olosi?

Seuraa voi etsiä myös netistä, mutta valitettavasti suuren tarjonnan edessä on hankala erotella jyviä akanoista. Kerro ennemmin kavereillesi, että etsit seuraa tositarkoituksella. Pane puskaradio laulamaan. He tuntevat sinut parhaiten ja osaavat suositella sinua myös potentiaalisille ehdokkaille.

Asiantuntija kehoittaa ihmisiä rientämään harrastusten pariin ja etsimään seuraa mielenkiintoisen tekemisen keskeltä. Parisuhde saattaa vaatia runsaasti työtä onnistuakseen, mutta yhteinen tekeminen luo osapuolille yhteenkuuluvuuden tunnetta. Yhdessä harrastavat pariskunnat eroavat muita harvemmin.