Adoptoitu mies etsi sukujuuriaan – rakastui biologiseen äitiinsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samankaltaiset ihmiset tuntevat usein vetovoimaa toisiaan kohtaan. Nyt 19-vuotias Shane Burke on hämmästyksekseen huomannut rakastuneensa naiseen, joka on hänen biologinen äitinsä. Shane Burke adoptoitiin viisivuotiaana uuteen perheeseen, koska hänen äitinsä Rose Bestall oli ainoastaan 15-vuotias synnyttäessään esikoisensa.

Sosiaaliviranomaiset halusivat pojalle turvallisemman elämän. Shane on kertonut tunteneensa olonsa epätäydelliseksi koko elämänsä ajan, ikään kuin häneltä puuttuisi jatkuvasti jotain. Sitten hän otti avukseen Facebookin.

Daily Mail kertoo, että sinnikäs nuorukainen oli etsinyt biologisen äitinsä sosiaalisesta mediasta. Rose Bestall oli lopulta kutsunut poikansa luokseen kylään muutamaksi viikoksi. Yhtäkkiä Shane oli huomannut rakastuneensa Roseen, eli omaan äitiinsä.

Mies on yrittänyt käsitellä tunteitaan järkevästi ja muodostaa äitiinsä normaalin sukulaisuussuhteen. Rose haluaa olla pojalleen pelkästään äiti, ja myöntää pitävänsä tilannetta erikoisena.