Seksuaalisesti rajoittuneilla ei asiaa tähän kahvilaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoon Warren Streetille on avattu uudenlainen kahvila nimeltään Coffee, Cake & Kisses. Kyseessä on tiettävästi kaupungin ensimmäinen kuppila, jossa saa vapaasti edustaa omaa seksuaalisuuttaan ja sen kaikkia eri aspekteja.

Kahvilan perustajat toivovat, että ihmiset unohtaisivat älylaitteet sisälle astuessaan ja vaihtaisivat kuulumisia kasvokkain.

Toinen omistajista, Sonia Cassida kertoi Time Out -lehdelle, että uuden kahvilan ilmapiiri on tarkoituksella luotu erittäin avomieliseksi. Hän haluaa, että ihmiset tulisivat sisään täysin omana itsenään ja salaisimpia fantasioitaan toteuttaen – vaikkapa koiraksi pukeutuneena.

Kahvilan alakerrassa järjestetään erilaisia tapahtumia. Ohjelmistossa on muun muassa keskusteluiltoja ja työpajoja. Omistajat kuvailevat toimintaansa elämänkouluksi, johon osallistuvat henkilöt oppivat uusia asioita itsestään ilman, että kukaan tuomitsee heitä.