Tyttöbändin povipommilla antava asu – etumus pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Aubrey O’Day nousi aikoinaan Yhdysvalloissa kuuluisuuteen Danity Kane -tyttöbändin jäsenenä ja sittemmin soolouransa merkeissä. Suomessa hänet tunnetaan kuitenkin paremmin viihdelehtien sivuilta ja rohkeissa asuissa poseeraamisesta.

Usein todella paljastavissa asuissa poseerannut Aubrey on nyt kuvattu yhdessä poikaystävänsä Pauly D:n kanssa West Hollywoodissa. Julkkiskaunotar oli pukeutunut melko antavaan punaiseen asuun.

Between Two Evils -albuminsa julkaisun jälkeen Abrey O’Day on nähtiin yhdessä Danity Kane -yhtyeen kanssa MTV Video Music Awards -gaalassa. Yhtye ilmoitti tekevänsä tulevaisuudessa yhdessä musiikkia, mutta julkaisurintamalla on kuitenkin ollut melko hiljaista. Aika näyttää julkaistaanko yhtyeeltä vielä uutta musiikkia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash