Näin vuodet vierivät – mies ja koira yhteiskuvassa vuosien välein

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsuudessa ja nuoruudessa otetut valokuvat muistuttavat meitä, kuinka nopeasti todella kasvammekaan aikuisiksi. Verkossa onkin nähty monia esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat kuvanneet itseään samanlaisissa merkeissä vuosien, kuukausien tai jopa päiven välein.

Reddit-käyttäjä Gordondel jakoi sivustolla kolmen valokuvan sarjan itsestään ja mustasta labradorinnoutajastaan. Kaikissa kuvissa mies seisoo mummolansa kodin pihalla, pidellen koiraa sylissä sama paita päällään.

Ensimmäisen ja toisen kuvan välissä on kulunut kymmenen vuotta. Toisen ja kolmannen kuvan välissä on ehtinyt vierähtää viisi vuotta. Ainoastaan kuvassa esiintyvät mies ja poika eivät ole muuttuneet – myös heidän takanaan oleva pensas on kasvanut hurjaa vauhtia.

View post on imgur.com