Maailman nuorin kätilö? Kolmevuotias auttoi karitsan maailmaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on hiljattain lähtenyt leviämään video kylmähermoisesta taaperosta. Kolmevuotias pikkutyttö oli nimittäin ryhtynyt auttamaan poikivaa lammasta synnyttämään karitsan.

Croes-y-gaer Farm -maatilalla kuvattu video on uskomatonta katsottavaa. Määrätietoinen pikkuneiti seurasi vieressä olevan perheenjäsenensä antamia ohjeita. Tyttö tunnusteli kädellään synnytyskanavassa olevan karitsan jalkoja ja tarttui niihin.

Neuvokkaasti pienokainen veti karitsaa kohti syliään. Muutamassa sekunnissa pieni karitsa oli putkahtanut maailmaan. Se alkoi heilutella jalkojaan ja täristä. Wales Online -sivuston mukaan pikkutyttö oli tehnyt erinomaista työtä ja synnytys oli sujunut hyvin. Nuoresta iästä huolimatta tyttö oli osoittanut olevansa varsin etevä eläintenhoitaja.