Poika puhui kalkkunoiden kanssa – äiti kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsille opetetaan monien kirjojen ja lastenohjelmien avulla pienenä miten erilaiset eläimet ääntelevät ja kuinka ne kommunikoivat keskenään. Yksi poika oppi kuitenkin täysin itse keskustelemaan pihan poikki juoksentelevien kalkkunoiden kanssa.

Äiti on kuvannut kaksivuotiasta poikaansa videolle, jossa poika juttelee kalkkunoiden kanssa. Äiti on huomannut, että lapsi on oppinut matkimaan kalkkunoita niin hyvin, että kalkkunat ovat alkaneet vastaamaan pojan huutoihin.

Äiti kehottaa videolla poikaansa juttelemaan pihatiellä käveleville kalkkunoille. Poika alkaa huutamaan korkealla kotkotusäänellä, minkä jälkeen kalkkunat vastaavat välittömästi takaisin. Aina kun poika huutaa kalkkunoille, kalkkunat kotkottavat pojalle takaisin.