Joy Corrigan nousi bikinimallien aateliseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu koko maailmassa, ja nyt sen sivuilta tunnetuksi tullut Joy Corrigan on ikuistettu kuvauksissa Miami Beachilla.

Corrigan nähtiin poseeraamassa kuvaajille upeissa punaisissa bikineissä, joissa hänen täydellinen bikinivartalonsa pääsi oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla. Esittelyssä oli useita muitakin tulevaisuuden bikineitä, mutta punainen väri toi elävästi mieleen Baywatchin kaunottaret.

28-vuotias Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash