Koirille myyntiin kuorutetut herkkudonitsit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkieläinbisnes kasvaa jatkuvasti, ja erilaisten sosiaalisten palveluiden lisäksi markkinoille on tullut lukuisia koirien ja kissojen viihdyttämiseen tarkoitettuja laitteita. Ihmiset hemmottelevat lemmikkejään herkuilla ja leluilla.

The Barking Bakery -niminen leipomo on haistanut markkinaraon koirien makupalojen valmistamisessa. Kun ennen vanhaan karvaturreille annettiin kaluttavaksi luu, voivat brittiläiset omistajat ostaa lemmikkieläimilleen jopa leivoksia. Waitrose-supermarket on alkanyt myydä koirille Woofin-nimisiä muffinsseja.

Valikoimassa on kolmea erilaista leivosta. Leipomon omistaja Michelle Turnbull vakuuttaa, että herkuista ei ole haittaa haukkuville tai niiden hampaille. Yksi muffinssi maksaa noin neljä euroa, Mirror uutisoi.