Koirille myyntiin kuorutetut herkkudonitsit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkieläinbisnes kasvaa jatkuvasti, ja erilaisten sosiaalisten palveluiden lisäksi markkinoille on tullut lukuisia koirien ja kissojen viihdyttämiseen tarkoitettuja laitteita. Ihmiset hemmottelevat lemmikkejään herkuilla ja leluilla.

The Barking Bakery -niminen leipomo on haistanut markkinaraon koirien makupalojen valmistamisessa. Kun ennen vanhaan karvaturreille annettiin kaluttavaksi luu, voivat brittiläiset omistajat ostaa lemmikkieläimilleen jopa leivoksia. Waitrose-supermarket on alkanyt myydä koirille Woofin-nimisiä muffinsseja.

Valikoimassa on kolmea erilaista leivosta. Leipomon omistaja Michelle Turnbull vakuuttaa, että herkuista ei ole haittaa haukkuville tai niiden hampaille. Yksi muffinssi maksaa noin neljä euroa, Mirror uutisoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat