Uskomaton paljastus: Teslalla voi ajaa myös vedessä – toimii kuin vene!

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Automaailmaa jo monin tavoin mullistanut Tesla on jälleen yllättänyt, kun paljastui, että Tesla Model S -sähköautolla voi ajaa myös vedessä. Asia paljastui, kun eräs auton omistaja ajoi sillan alla syvään tulvaveteen, jossa muut autot olivat pulassa. Tesla kuitenkin kellui pinnalla ja ohitti tavalliset autot kuin vene.

Video levisi nopeasti verkkoon, ja Teslan perustaja Elon Musk vahvisti Twitterissä, että videolla nähty tilanne pitää paikkansa. Hänen mukaansa Tesla kelluu vedessä ja sillä voi ajaa jonkin aikaa veden päällä kuin veneellä ikään, koska sähkömoottorit eivät tarvitse ilmanottoa toimiakseen.

Luonnollisestikaan automerkki ei missään nimessä suosittele kellumisen testaamista eikä ole vastuussa, jos auto ei jostain syystä kellukaan tai jos autolle tapahtuu jotain kastumisen takia. Auton pohjassa on jopa 85 kilowatin edestä sähköä, joten akkujen, johdotusten tai sähkömoottorien kastumisella voisi olla vakavia seurauksia.