Koiraemon raskauskuvat ihastuttavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni odottava äiti haluaa teettää itsestään valokuvat silloin kun raskaus on jo pitkällä ja vatsa erottuu kauniin pyöreänä. Nyt valokuvia otetaan myös tulevista koiraemoista, jotka kantavat pieniä pentuja ylpeänä vatsassaan.

Anna Fotografia on julkaissut Facebook-sivuilleen kauniita kuvia, joissa Lilica-niminen odottava tyttökoira poseeraa innoissaan. Lilicalla on pyöristyneessä vatsassaan viisi pentua, jotka ovat saaneet koiran vatsan lähes hipomaan maata.

Lilicasta on otettu hurmaavia kuvia, jotka jäävät perheelle muistoksi koiran odotusajasta. Lilica poseeraa kuvissa näyttäen todella onnelliselta ja hehkuvalta. Lilica on The Dodo -sivuston mukaan saanut kuvien ottamisen jälkeen viisi tervettä pentua, jotka on kaikki adoptoitu perheen sisälle.