Mies juksasi vaimoa porkkanalla – sormi ”lähti irti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset pilailevat toisten kustannuksella ja järkyttävät läheisiään jekuilla, joissa he esittävät jonkin sormen, varpaan tai kokonaisen raajan vahingoittuneen. Tällä kertaa eräs aviomies sai vaimonsa shokkiin uskotellessaan hänelle, että mies leikkasi etusormensa vahingossa ruokaa laittaessa irti.

Mies valmisti kotona ruokaa ja pilkkoi vihanneksia kun hän päätti juksata vaimoaan. Mies otti palasen porkkanaa ja pursotti ketsuppia sormen ja porkkanan päälle. Sen jälkeen hän löi puukolla hieman kovempaa pöytään ja alkoi huutamaan vaimoaan avuksi.

Vaimo järkyttyi pahanpäiväisesti nähtyään verisen irtonaisen sormenpään, jota mies piteli käsissään. Nainen johdatti miehen kylpyhuoneeseen ja oli kauhuissaan, jolloin mies paljasti naiselle olevansa täysin kunnossa ja näytti, että kyseessä oli pelkkä porkkana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat