Suomen tuorein EDM-tähti on The Second Level – tässä uusi single!

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Nuoren suomalaisen DJ-tuottaja The Second Levelin ensimmäinen single ja musiikkivideo Monday julkaistiin eilen 20. kesäkuuta. Kappaleen musiikkivideo sisältää kesäistä festarifiilistä ja massiivisia biletyskohtauksia, mutta myös takahuoneen tunnelmia.

The Second Level on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta soittaa suurilla lavoilla ja hän on muun muassa lämmitellyt David Guettaa Tallinnassa ja soittanut 30.000 hengen festarikansalle Weekend Festivalin pääalavalla.

Monday-esikoissingleen tehdyllä musiikkivideolla nähdään pätkiä The Second Levelin keikoilta Suomesta ja Virosta sekä ennennäkemätöntä kuvamateriaalia Weekend Festivalin backstagelta ja kansainvälisten supertähtien kohtaamisista. Ensimmäisen keikkansa kolme vuotta sitten soittanut The Second Level on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi lupaavimmista suomalaisista elektronisen musiikin nimistä.