Koira katsoi kauhuelokuvaa – oli sille liian pelottavaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut rakastavat kauhuelokuvia, toiset taas eivät voi katsoa niitä peittämättä silmiään pelottavimpien kohtausten aikana. Hauskalla some-videolla tavataan koira, joka kuuluu ehdottomasti jälkimmäiseen ryhmään.

Alun perin Instagramin Iammaylo-tilillä jaetulla videolla Milo-niminen koira katselee omistajansa vieressä vuonna 2013 ilmestynyttä Kirottu-kauhuelokuvaa. Omistaja kuvaa vuorotellen lemmikkiään ja vuorotellen tv-ruudulla pyörivää kummituselokuvaa. Koira tuijottaa ruutua suurella jännityksellä.

Elokuvassa tulee pelottava kohta, jossa demonisen näköinen nainen ilmaantuu kuvaan kovien äänien saattelemana. Pelästynyt Milo reagoi asianmukaisesti piiloutumalla tyynyn taakse. Moni kauhuelokuvia kammoksuva voi epäilemättä samaistua tähän koiraan täysin rinnoin.