Näyttelijätär Selma Blair sekoili lennolla: ”Hän polttaa sukuelimiäni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julmia aikeita -elokuvassa näytellyt 43-vuotias Selma Blair oli ollut lomailemassa Meksikossa neljävuotiaan poikansa kanssa kun hän alkoi yllättäin sekoilemaan paluulennolla. TMZ-sivuston mukaan Blair oli sekoittanut lääkkeitä viiniinsä, minkä jälkeen hän oli alkanut puhumaan sekavia ja itkemään hysteerisesti.

Blair oli poikansa nukkuessa itkenyt ja kertonut, että poika polttaa hänen sukuelimiään, ei anna naisen syödä tai juoda, ja on aikeissa tappaa äidin. Paikalle oli saapunut hoitajia, jotka olivat huomanneet naisen sekoittaneen lääkeaineita viininsä kanssa. Blair kiidätettiin sairaalaan lennon laskeuduttua Los Angelesiin.

Selma Blair on Vanity Fair -lehden mukaan pahoitellut tilannetta ja kertonut tehneensä kamalan virheen. Blair kertoo ottavansa tekonsa todella vakavasti ja pyytää anteeksi myös kaikilta kanssamatkustajilta, jotka joutuivat todistamaan naisen sekavaa käytöstä.

We're leaving on a jet plane. Dad is already asleep. Not for long. Bwahahahha . #fathersdayweekend

Kuva, jonka Selma Blair (@therealselmablair) julkaisi