Uusi huulipuna vaihtaa väriä ihmisen mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosmetiikkabrändi Kailijumei on loihtinut lumoavan kauniin huulipunan, joka myytiin hetkessä loppuun. Huulipuna on kaunis ulkonäöltään, mutta sen väriä vaihtavat ominaisuudet ovat kuitenkin se asia, joka on saanut naiset ihastumaan ikihyviksi tuotteeseen.

Kiinassa sijaitseva Kailijumei on suunnitellut läpikuultavan huulipunan, jonka sisälle on upotettu pieni kaunis kukkanen. Huulipunassa on yksi lyömätön ominaisuus, joka on sen värin muuttuminen omistajan oman ihon lämpötilan mukaan.

Kailijumein huulipunien sävyt muuttuvat Bustle-sivuston mukaan viileällä iholla haaleammiksi ja lämpimällä iholla intensiivisemmiksi. Huulipunaa on saatavilla neljässä eri sävyssä, joista jokainen on tällä hetkellä myyty loppuun. Huulipunia pystyy kuitenkin ennakkotilaamaan ilmoittautumalla yrityksen verkkosivuilla jonotuslistalle.

These are the 4 lipsticks. 3 colors are still in stock kailijumei.tictail.com

Kuva, jonka Kailijumei Cosmetics Seller (@kailijumei) julkaisi

Pre-order available! Kailijumei.tictail.com

Kuva, jonka Kailijumei Cosmetics Seller (@kailijumei) julkaisi