Siperia opetti pikkutyttöä – älä osoita vesiletkulla kasvoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset oppivat jatkuvasti itse uusia asioita kokeilemalla, onnistumalla ja usein myös epäonnistumalla yrityksissään. Lapset tuntuvatkin haluavan oppia välillä kantapään kautta asioita, sillä moni pikkuinen uhmaa vanhempien viisaita neuvoja ja kehotuksia tehden oman päänsä mukaan, mikä ei ole aina hyvä idea.

Eräs isoäiti teki lapsenlapsensa kanssa ulkona puutarhatöitä ja alkoi kuvaamaan pikkutytön suloisia puuhasteluja. Tyttö täytti itse vesiletkulla kastelukannua, jonka jälkeen hän alkoi kääntämään letkua omia kasvojaan kohti.

Nainen sanoo videolla lapselle, että letkun liipasimen puristaminen ei ole nyt hyvä idea. Tyttö tietenkin puristaa kahvasta halutessaan nähdä mitä tapahtuu, ja päätyy lopulta haukkomaan pelästyneenä henkeään veden purskahtaessa paineella tytön kasvoihin.