Sokealle koiralle ei löytynyt kotia – sai uuden elämän terapiakoirana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joanne oli löytänyt koiran, joka oli syntynyt ilman näkökykyä. Koiralla ei ollut silmiä lainkaan ja sen luomet olivat painautuneina kiinni. Joanne nimesi koiran Smileyksi ja päätti etsiä suloiselle koiralle rakastavan loppuelämän kodin.

Uuden kodin etsiminen osoittautui kuitenkin yllättävän haastavaksi tehtäväksi kun mikään perhe ei halunnut adoptoida sokeaa koiraa. Joanne kuitenkin uskoi, että Smiley pystyisi olemaan kuin muutkin koirat, ja alkoi kouluttamaan Smileysta terapiakoiraa.

Joanne antoi itse kodin Smiley-koiralle, joka toimii nyt sertifioituna terapiakoirana. Smiley vierailee sairaaloissa ja kouluissa auttamassa lapsia, joilla on erityisiä tarpeita. Joanne teki oikean päätöksen pitää Smileyn, koska koira on pystynyt nyt itse auttamaan monia lapsia terapiakoirana.