Supermalli ryhtyi murreopettajaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -alusvaatejätin enkelinä monille tutuksi tullut huippumalli Miranda Kerr on lähtöisin Australiasta. Kuten monissa englanninkielisissä maissa, myös Australiassa on täysin omanlaisensa murre ja tyyli ilmaista asioita englannin kielellä.

Vanity Fair kuvasi hauskan videon, jossa Miranda Kerr opettaa puhumaan australiaa. Kerr saa oppilaikseen kolme lasta, jotka oppivat puhumaan australian murteella Kerrin opastuksella. Kerr tuntuu samalla oppivan myös itse muutamia asioita murteesta, jonka kieliopillisia sääntöjä hän ei ole aiemmin edes tullut ajatelleeksi.

Lapset oppivat huippumallin ja Derek Blasbergin avustuksella puhumaan murteella kuin vanhat tekijät. Lapsille opetetaan erilaista vokaalien ääntämistä, sanojen lausumista ja monien sanojen lyhenteitä ja lempinimiä, joita australialaiset käyttävät paljon.