Hemmoteltu tanskandoggi sai hieronnan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanskandoggit ovat todella suurikokoisia koiria, ja tanskandoggi kuuluukin irlanninsusikoiran lisäksi kaikkein korkeimpiin koirarotuihin. Tanskandoggit ovat rauhallisia, älykkäitä ja nopeita oppimaan, minkä lisäksi eräs yksilö on ilmeisesti nopea opettamaan myös omistajaansa.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne kun suurikokoinen tanskandoggi on käskyttänyt omistajaansa antamaan sille hierontaa. Koira istuu sängyllä tyytyväisenä ja tarjoaa tassuaan miehelle, joka seisoo sängyn vieressä.

Mies hieroo aina toista tassua, kunnes koira vaihtaa käpäläänsä ja tarjoaa heti perään toista tassuaan miehelle. Mies hieroo koiraa niin kauan, että tanskandoggi on tyytyväinen ja rojahtaa lopulta sängylle rentoutuneena makoilemaan.