90-luvulla miljoonat pojat villinnyt teinitähti on yhä upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomessa ja muualla maailmassa nousi jättisuosioon Rooman sheriffi -televisiosarja, jonka eräänä tähtenä nähtiin sarjaa aloitettaessa 19-vuotias Holly Marie Combs. Kuvankaunis televisiotähti villitsi tuolloin miljoonat pojat ja miehet ympäri maailmaa.

Kahteen kertaan naimisissa ollut kolmen pojan äiti on nyt tehnyt paluun parrasvaloihin, sillä eilen hän osallistui Supanova Pop Culture Expo -tapahtuman paneelikeskusteluun Australian Perthissä.

42-vuotias Holly Marie Combs on amerikkalainen näyttelijätär, joka teki läpimurtonsa vuonna 1992 ensi-iltansa saaneessa Rooman sheriffi -televisiosarjassa. Näyttelijäura alkoi 12-vuotiaana elokuvassa Walls of Glass. Sittemmin menestys jatkui Siskoni on noita -televisiosarjassa, joka tuottajana hän myös toimi. Viime vuosina Combs on tähdittänyt Pretty Little Liars -televisiosarjaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash