Russell Brand menee jälleen naimisiin – myös vauva tulossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen Russell Brand on tunnettu koomikkona, näyttelijänä, aktivistina ja monille myös poptähti Katy Perryn entisenä aviomiehenä. Laulajatar ehti olla naimisissa Brandin kanssa kuitenkin vain kaksi vuotta ennen kuin pari erosi vuonna 2012.

Katy Perry on puhunut erosta ja kirjoittanut sen pohjalta avoimesti kappaleita, koska ero otti hänelle erityisen koville.

41-vuotias Brand ei jäänyt tuleen makaamaan vaan alkoi nopeasti löytämään rinnalleen uusia kaunottaria. Brand on kertonut olevansa seksiaddikti ja hehkuttanut villiä elämäänsä, mutta on ilmeisesti saanut siitä jälleen tarpeekseen ja valmis sitoutumaan aloilleen toisen naisen kanssa.

Russell Brand on kosinut hänen 27-vuotiasta tyttöystäväänsä Laura Gallacheria. Gallacher odottaa miehelle hänen ensimmäistä lastaan. Brand on Daily Mail -lehden mukaan kommentoinut haluavansa tehdä oikein raskaana olevaa Gallacheria kohtaan viemällä hänet vihille kanssaan.