Koirille julkaistiin oma television kaukosäädin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsinkin koirat ja kissat katsovat ajoittain hyvinkin mielellään televisiota, varsinkin jos sieltä tulee ohjelmaa muista eläimistä. Tähän saakka lemmikeillä ei ole ollut mahdollisuutta vaihtaa ohjelmaa, mutta nyt koirille on lanseerattu oma television kaukosäädin.

Brittiläinen koiranruokayritys Wagg on suunnitellut koirille suurikokoisen lattialla pidettävän kaukosäätimen, jossa suurta ovat myös napit. Prototyypin suunnittelussa on ollut mukana myös käytettävyystutkija Ilyena Hirskyj-Douglas.

Koira voi painella kaukosäätimen nappeja jaloillaan ja siten itse valita mitä haluaa televisiosta katsoa. Kaukosäädintä tullaan myymään sinisenä ja keltaisena versiona. Napit myös vinkaisevat niitä painettaessa. Waggin mukaan koirat viettävät nykyisin yhä enemmän aikaansa televisioiden ääressä, joten niillä tulee olla mahdollisuus vaihtaa kanavaa.

Splash
Splash