Elokuvateatterin nolo moka – perheleffan alkuun lapsilta kielletty traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornialaisessa elokuvateatterissa vietettiin kiusallisia hetkiä, kun Pixarin Doria etsimässä -elokuvan alussa esitettiin lapsilta kielletty traileri. Vahingossa näytetty Seth Rogenin Sausage Fest -elokuvan traileri sisältää kiroilua ja väkivaltaisia kohtauksia.

Sekä Doria etsimässä että Sausage Fest ovat animaatioelokuvia mutta yhtäläisyydet loppuvat siihen. Doria etsimässä sai Yhdysvalloissa lapsille sallitun PG-ikärajan. Sausage Festin ikäraja on puolestaan R, mikä tarkoittaa etteivät alle 17-vuotiaat eivät saa katsoa elokuvaa ilman aikuisen läsnäoloa.

Elokuvateatteri keräsi Sausage Fest -trailerin esittämisestä lapsille sallitussa näytöksessä runsaasti kritiikkiä. Brenden Concord -elokuvateatterin varatoimitusjohtaja Walter Eichinger kertoo Yahoo-sivustolle kyseessä olleen inhimillinen erehdys. Hän pyytää virhettä julkisesti anteeksi.

Sausage Festin ohjaaja ja pääosanesittäjä Seth Rogen oli sen sijaan huvittunut tapauksessa. Mies kertoi Twitterissä uutisen pelastaneen hänen päivänsä.