Elokuvateatterin nolo moka – perheleffan alkuun lapsilta kielletty traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornialaisessa elokuvateatterissa vietettiin kiusallisia hetkiä, kun Pixarin Doria etsimässä -elokuvan alussa esitettiin lapsilta kielletty traileri. Vahingossa näytetty Seth Rogenin Sausage Fest -elokuvan traileri sisältää kiroilua ja väkivaltaisia kohtauksia.

Sekä Doria etsimässä että Sausage Fest ovat animaatioelokuvia mutta yhtäläisyydet loppuvat siihen. Doria etsimässä sai Yhdysvalloissa lapsille sallitun PG-ikärajan. Sausage Festin ikäraja on puolestaan R, mikä tarkoittaa etteivät alle 17-vuotiaat eivät saa katsoa elokuvaa ilman aikuisen läsnäoloa.

Elokuvateatteri keräsi Sausage Fest -trailerin esittämisestä lapsille sallitussa näytöksessä runsaasti kritiikkiä. Brenden Concord -elokuvateatterin varatoimitusjohtaja Walter Eichinger kertoo Yahoo-sivustolle kyseessä olleen inhimillinen erehdys. Hän pyytää virhettä julkisesti anteeksi.

Sausage Festin ohjaaja ja pääosanesittäjä Seth Rogen oli sen sijaan huvittunut tapauksessa. Mies kertoi Twitterissä uutisen pelastaneen hänen päivänsä.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat