Kesäjuhlien virallinen kassi – suunniteltu kokonaiselle viinipönikälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhteen viinitonkkaan mahtuu kolme litraa juotavaa, ja siitä määrästä siemailee jo hieman isompikin kaveriporukka. Kerroimme äskettäin kuinka suunnittelija Tracey Luebbers oli kehittänyt käsilaukun, joka on räätälöity viinin hanapakkausta varten. Nyt tuoteryhmä on kasvanut useilla eri malleilla ja kuoseilla.

Wine Dispensing Travel Tote -kassi kätkee viinipakkauksen sisälleen näppärästi siten, että pönikän hana tulee käsilaukun ulkopuolelle. Lisäksi laukussa on tilaa muille tärkeille tavaroille, kuten rahapussille ja juomalaseille. Valitettavasti laatu maksaa ja käsilaukkujen hinnat ovat nettikaupoissa noin 130 dollaria, eli 120 euroa.

Kassiin kuuluu myös viinin viileänä pitävä kylmälaukku, Thrillist-sivusto tietää. Hanapakkaukset ovat viininystävien suosikkituotteita. Hanapakkauksia kutsutaan monilla eri nimillä, kuten viinitonkka ja pönikkä.

Tracey Luebbers
Tracey Luebbers
Tracey Luebbers
Tracey Luebbers
Tracey Luebbers
Tracey Luebbers