Kourtney Kardashian rannalla – upeaa vartaloa kelpasi esitellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kourtney Kardashian julkaisi itsestään taannoi Instagram-tililleen viekottelevan kuvan, jossa hän toivotti seuraajilleen hyvää yötä. Kuvassa kaunottarella on osaksi läpikuultava yläosa, jonka vuoksi nainen vilautti osan toisesta nännistään. Parhaillaan hän on perhelomalla.

Kourtney Kardashian kuvattiin eilen Miami Beachilla, jossa hän lomailee yhdessä tyttärensä kanssa. Paparazzi bongasi äidin tyttärineen eilen rannalla, jossa Kourtney nautiskeli auringosta mustaan uima-asuun pukeutuneena.

Kourtey Kardashian nauttii nykyisin sinkkuelämästään ja hänen exänsä Scott Disick näyttäisi hyväksyvän sen täysin. Disick kommentoi US Weekly -sivustolle Kourtneyn rohkeaa kuvaa näin: ”Antaa palaa tyttö! Tiedän kolme lasta, joista tuli täydellisiä enkeleitä noiden nännien ansiosta”.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash