Mitä ihmettä? Liskot makoilevat nojatuoleissa kahvilassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Henry Schifbergilla on lemmikkinään paljon liskoja. Toisin kuin moni voisi ajatella, myös liskon kanssa pystyy tekemään monia erilaisia aktiviteetteja. Schifberg käy liskojensa kanssa jopa kahvilassa aina silloin kun hänen kahvihammastaan alkaa kolottamaan.

Henry Schifberg on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän on kolmen lemmikkiliskonsa kanssa kahvilan terassilla. Liskot on aseteltu pyöreälle pöydälle makoilemaan mukavasti kolmeen violettiin nojatuoliin, joissa liskot tuntuvat viihtyvän.

Liskot ovat varmasti olleet melkoinen näky nojatuoleissaan kahvilan pöydällä. Mies kertoo taiteilleensa liskot kyseiseen makuuasentoon, joka on kuitenkin ollut niin mukava liskoille, että ne eivät muuttaneet asentoa. Tämä on mahdollista miehen mukaan kuitenkin vain silloin kun luottamus ihmisen ja liskon välillä on saatu aikaiseksi.