Pariskunta kokeili 40-luvun reseptejä – ilmeet paljastivat tuloksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs pariskunta sai jouluna käsiinsä läjäpäin vanhoja reseptejä. He halusivat kokeilla millaista ruokaa isovanhemmat söivät, ja päättivät toisintaa omituiselta kuulostavat reseptit vanhasta keittokirjasta.

Vlogbrothers on julkaissut YouTube-kanavalleen videon, jossa pariskunta John ja Katherine kokeilevat vanhoja reseptejä. Resepteistä jokainen sijoittuu 40 – 50 -luvulle ja ne sisältävät todella erikoisia yhdistelmiä. Ilmeisesti myös siis ruokailutottumukset teknologian ja muodin lisäksi ajan saatossa muuttuneet.

Pariskunta sai Katherinen äidiltä hänen isoäitinsä keittokirjan joululahjaksi. Isoäiti oli liimannut vihkoon sanomalehdistä ja mainoksista löytämiään reseptejä, jotka hän halusi kerätä talteen myöhempää käyttöä varten.

Pariskunnan mielestä reseptit olivat niin erikoisia, että he halusivat kokeilla niitä myös itse. Annokset olivat Katherinen ja Johnin mielestä mauttomia ja jopa syömäkelvottomia, minkä vuoksi he ovatkin kiitollisia siitä, että elävät melko herkullista aikakautta.