Napapiirin Sankarit 3 -kuvauksiin etsitään satoja suopotkupalloilijoita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan kuvaukset käynnistyvät heinäkuun loppupuolella Kainuussa. Elokuvassa nähtävät suopotkupallokisat kuvataan Vuokatissa 21.7. – 4.8.2016, ja kohtausten esivalmistelut ovat jo käynnissä. Kisoihin etsitään tällä hetkellä satoja avustajia.

Tarvetta on 5-10 henkilön suuruisille joukkueille, jotka voivat muodostua esimerkiksi kaveriporukasta tai harrastusseurasta. Aiempi pelikokemus ei ole edellytys mukaan pääsemiselle.

– Varsinkin nuorista miehistä koostuvat ryhmät mahtuvat vielä hyvin mukaan. Pelitaitoa ei tarvitse olla – riittää, että jalkapalloa on tullut seurattua vaikka vain vartti kotisohvalta. Mutta kisoihin etsitään myös tuomareita, eli jos säännöt ovat hanskassa, niin paikka jopa Napis-tuomarina voi olla mahdollinen, 2. apulaisohjaaja Saara Kankaanpää kertoo.

Ryhmien ilmoittautumiset osoitteeseen: napis3@yellowfilm.fi. Ryhmille maksetaan pieni korvaus elokuvassa avustamisesta.

Elokuvan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) on ajautunut ikäkriisiin ja lähtee etsimään itseään tunturivaellukselle. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun mukaan änkeää muitakin sankareita. Samaan aikaan kotiäitiyteen tympääntynyt Inari (Pamela Tola) tunkee mukaan Kolarin kiinteistöhuollon työkykymatkalle suopotkupallokisoihin.