Perhe järjesti kaapista tulleelle tytölle Pride-bileet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teini-ikäinen Kinsey Ratzman on tiennyt jo hetken olevansa lesbo. Hän uskalsi kertoa asiasta vanhemmilleen vasta äskettäin. 17-vuotiaan tytön äidin ja isän reaktio hakee vertaistaan. Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuva Kinsey Ratzman on raportoinut vanhempiensa reaktiosta nettiin.

Hänen mukaan vanhemmat olivat suhtautuneet asiaan ilolla. Pian hänen äitinsä oli kertonut tytölle perheen juhlivan Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää ennakkoon. Kinsey oli lähtenyt juhlien valmistamisen ajaksi ostoskeskukseen kavereidensa kanssa.

Kun Kinsey oli tullut takaisin kotiinsa, huomasi hän perheensä järjestäneen hänelle ikimuistoisen Pride-juhlan, johon oli kutsuttu sukulaisia ja ystäviä. Kodin keittiö oli koristeltu sateenkaaren eri väreihin ja jopa tarjolla ollut ruoka mukaili Pridelle tuttua kirjavaa tyyliä. Kinseyn juhlat ovat saaneet runsaasti suosiota netissä.