Koira esti kaupan ryöstön – tässä valvontakameran video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla todistetaan ryöstöyritystä, jonka sankarillinen koira onnistui estämään. Tilanne tapahtui Ranskan Manosquessa sijaitsevassa Mont d’Or -tupakkakaupassa.

Omistaja oli juuri sulkemassa liikettä, kun maskin taakse piiloutunut ja aseistautunut ryöstäjä hyökkäsi sisään. Kaupan omistaja ryntäsi nopeasti tiskin taakse piiloon rikollisen osoittaessa häntä pistoolillaan.

Mies päästi koiransa vapaaksi, jolloin se hyökkää saman tien tunkeutujan kimppuun. Ryöstäjä ei voi tehdä muuta kuin juosta karkuun kaupasta vihaisen koiran jahdatessa häntä. The Sun -lehden mukaan sekä kaupan omistaja että hänen koiransa selvisivät vaarallisesta tilanteesta ehjin nahoin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat