Rita Oralla kaula-aukkoa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora ilahduttaa nykyisin usein fanejaan sosiaalisessa mediassa julkaisemalla itsestään upeita ja rohkeita kuvia. Ehkä juuri siksi hänet kiinnitettiin äskettäin bikinimerkin uuden malliston mainoskasvoksi.

Eilen Rita kuitenkin kuvattiin hänen saapuessaan Lontoossa Serpentine Gallery Summer Party -tapahtumaan. Laulajattaren asu oli varustettu melko rohkealla kaula-aukolla.

Median uteluista huolimatta 25-vuotias Rita Ora on pysynyt viime aikoina vaiti rakkauselämästään. Tähtönen on yhdistetty romanttiessa mielessä räppäri Chris Browniin ja näyttelijä Gerard Butleriin. Ilmeisesti kumpikaan heistä ei ole onnistunut hurmaamaan Ritaa, sillä huhujen mukaan kaunotar viettää huoletonta sinkkuelämää.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat