Kendall Jennerin ja koripallo-poikaystävän suhde syvenee

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallina uraa luova Kendall Jenner on yhdistetty aikoinaan romanttisessa mielessä One Direction -kultapoju Harry Stylesiin. Keväällä huhuttiin, että neitokainen olisi iskenyt silmänsä 23-vuotiaaseen koripalloilija Jordan Clarksoniin. Nyt kaksikko on viettänyt itsenäisyyspäivää yhdessä.

Koripallojoukkue Lakers-pelaaja Jordan Clarkson on onnenpoika, sillä Kardashianien pikkusisko Kendall on korvia myöten ihastunut häneen. Sydänkäpyset juhlivat Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää ensin Kendallin Sunset Stripin asunnolla, jonka jälkeen he jatkoivat illanviettoa Beverly Hills Hotelissa.

Kaksikon on kerrottu tapailleen talvesta saakka, ja heidät nähtiin taannoin Coachella-festivaaleilla. Suhde on mitä ilmeisimmin syventynyt, koska Jordan osallistui jo Kendallin perheen kanssa juhlaillalliselle. Jordan Clarkson on tehnyt megadiilin koripallojoukkue Lakersin kanssa, TMZ uutisoi.